1. december 2021
1. december 2021
1. december 2021
1. december 2021
»Včeraj so vsi pričakovali kremno rezino, sama sem se je osebno tudi zelo veselila, ampak ker se je včerajšnji Svet malce zavlekel, sem prišla tik pred zdajci, preden zaprejo kuhinjo in ni bilo več ne sladice niti nobene slovenske jedi, tako da po tem ocenjujem, da je zanimanje precej veliko.«
Špela Horjak je delila svoje opažanje glede zanimanja za slovensko kulinariko med udeleženci v Bruslju.
1. december 2021
»Pozna se, da tukaj delajo ljudje, ki prihajajo iz različnih evropskih držav in ki jim je všeč raznolikost. Želijo spoznavati kulinariko drugih držav, zelo so radovedni in imajo radi različno ponudbo.«
Francesco Golisano je opazil zanimanje udeležencev za raznolikost in spoznavanje kulinarike različnih držav.
12. april 2021
12. april 2021
12. april 2021
12. april 2021
12. april 2021
12. april 2021
7. junij 2019
7. junij 2019
7. junij 2019